Παράδοση/Αποστολή

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας είτε (1) από το κατάστημα ή (2) από το Akis Express που εσείς έχετε καθορίσει.

Οι παραγγελίες ετοιμάζονται για παράδοση/αποστολή εντός 2 εργάσιμων ημερών, νοουμένου ότι υπάρχουν επαρκεί διαθέσιμα αποθέματα. 

Ενώ κάνουμε κάθε προσπάθεια να διεκπεραιώνονται όλες οι παραγγελίες από αποθέματα που έχουμε, μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις όπου αυτό δεν είναι εφικτό.  Σε τέτοια περίπτωση, νοουμένου ότι ο εκδότης έχει αποθέματα, η παραγγελία ετοιμάζεται για παράδοση/αποστολή εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Έξοδα Αποστολής

Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες βιβλίων άνω των 50.00.

Παραγγελίες κάτω των 50.00 χρεώνονται 2.50 έξοδα αποστολής (Akis Express) για παράδοση στο Akis Express που έχετε επιλέξει.

Επιστροφές και Ακυρώσεις Αποστολών

Επιστροφή λόγω υπαναχώρησης

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως από την παρούσα σύμβαση, επιστρέφοντας τα βιβλία/προϊόντα που έχετε παραλάβει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που τα παραλάβατε.

Για να ασκήσετε αυτό το δικαίωμά σας, οφείλετε (1) να μας ενημερώσετε γραπτώς: (α) ταχυδρομικώς: Τ.Θ. 12638, 2251 Λατσιά, ή (β) στο φαξ 22488966 ή (γ) με email: _________________ , και (2) να επιστρέψετε το βιβλίο/προϊόν χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα ενημερωθούμε για την υπαναχώρησή σας.

Τα επιστρεφόμενα αγαθά (βιβλία/προϊόντα) θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται ακριβώς στην άριστη κατάσταση όπως πριν την πώληση τους, στην πλήρη αρχική τους συσκευασία και με όλα τα περιεχόμενά τους, τα οποία δεν θα πρέπει να έχουν σκισίματα ή φθορές/αλλοιώσεις.  Φέρετε ευθύνη μόνο για την οποιαδήποτε μείωση της αξίας των αγαθών προκύψει από χρήση που δεν ήταν απαραίτητη για να προσδιορίσετε τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία των αγαθών.

Η επιστροφή των αγαθών γίνεται ταχυδρομικά (σε συσκευασία που θα διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει φθορά κατά την μεταφορά τους) στην διεύθυνση Rivergate Βιβλιόπολις, Τ.Θ. 12638, 2251 Λατσιά. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εσάς.

Επιπλέον, για να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς.

Η επιστροφή του ποσού γίνεται εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος από εμάς, με πίστωση στον λογαριασμό της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας σας, εφ’ όσον την χρησιμοποιήσατε για τη συναλλαγή ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας έχετε υποδείξει.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν εφαρμόζεται σε περίπτωση σφραγισμένων βιβλίων/προϊόντων που αποσφραγίστηκαν από εσάς μετά την παράδοση τους.

Επιστροφή ελαττωματικού βιβλίου/προϊόντος

Όλα τα βιβλία/προϊόντα που αποστέλλουμε είναι ελεγμένα άριστης κατάστασης και υψηλής ποιότητας. Σε περίπτωση όμως που παραλάβατε ελαττωματικό βιβλίο/προϊόν τότε αφού επιβεβαιώσουμε ότι το ελάττωμα δεν οφείλεται σε κακή χρήση του, το αντικαθιστούμε με νέο, εφόσον είναι διαθέσιμο, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής.

Αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα του βιβλίου/προϊόντος, τότε, κατόπιν συνεννόησης, αντικαθιστούμε το ελαττωματικό βιβλίο/προϊόν με άλλο βιβλίο/προϊόν ίσης αξίας, ή επιστρέφουμε όλο το ποσό που λάβαμε από εσάς με πίστωση στον λογαριασμό της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας σας, εφ’ όσον την χρησιμοποιήσατε για τη συναλλαγή ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας έχετε υποδείξει.

Η ενημέρωση για το ελαττωματικό βιβλίο/προϊόν πρέπει να γίνει, το αργότερο, την επόμενη μέρα αφότου το παραλάβατε, επικοινωνώντας με την εταιρεία μας τηλεφωνικά (22572722), με φαξ (22488966) ή με email rivergate@cytanet.com.cy .

 

Περιορισμός ευθύνης: Δεν παρέχουμε εγγύηση για καταλληλότητα πωλούμενου βιβλίου/προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.